Spit Natuursteen
Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 65 jaar en is trots op de ervaring van drie generaties steenhouwers.

Ons assortiment
Grafmonumenten en urnen zijn in alle soorten natuursteen leverbaar, waaronder graniet, marmer en hardsteen. Ons assortiment bestaat ook uit grafmonumenten in combinatie met brons en glas.

Moderne technologie
Ons bedrijf is geheel geautomatiseerd. Voor het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten beschikken wij over de modernste machines. Onze grafmonumenten worden geplaatst op een bewapende betonplaat met vier betonpalen van 200cm lang. In onze werkplaats worden de grafmonumenten compleet met siliconen opgebouwd.

Kwaliteit en garantie
Wij leveren een kwaliteitsproduct tegen een concurerende prijs. Het grafmonument waarvoor u kiest, moet ook na jaren nog goed zijn en niet verzakken. U kunt rekenen op een stijlvolle verzorging en afwerking.
Al gedurende enkele generaties houden wij ons bezig met het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten. Door onze ervaring en technologie en het gebruik van de beste soorten natuursteen, zijn wij in staat een grafmonument te vervaardigen dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet en tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen. Bovendien kunnen wij u een garantie van 25 jaar bieden.

Openingstijden
U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf en onze toonzaal in Heijen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 - 17.00 uur en 's avonds op afspraak. Ook op zaterdag bent u welkom van 9.30 tot 16.30 uur. Op deze dag graag van tevoren even telefonisch contact opnemen: 0485 - 512367.
In Venlo is ons bedrijf en toonzaal alleen op afspraak vooraf geopend. Telefoon 077-3200088.